soloppgangskonsert på mølen 2024, kart med stier som år i området

MAT OG DRIKKE:

Det vil salg av kaffe og enkel matservering. Ta gjerne med en termos med kaffe og smør med deg matpakke. Etter konserten vil du kanskje besøke en kafe eller bakeri i Helgeroa eller Nevlunghavn for en nydelig frokost.. – men husk at alkohol ikke er tillatt på arrangementsområdet før og under konserten. Vi skal heller ikke ha skjenkebevilling for dette arrangementet.

MILJØHENSYN:

Husk å ferdes på stiene på Mølen med respekt for dette fantastiske og fredede området. Ta med deg plast og papir og matavfall og trå varsomt i naturen. Det er utplassert toaletter  – bruk de, til glede for de som kommer etter oss. Ta med deg sitteunderlag og/eller en liten campingstol så du sitter godt under konserten.

BRANNFARE:

Det er røykeforbud på konsertområdet!! Ingen bruk av grill eller åpen ild. Ingen ønsker at den knusktørre vegetasjonen skal ta fyr, og ingen ønsker at konserten avbrytes fordi vi må slukke gressbrann.

HUSK Å BEREGNE GOD TID

Husk å beregne god tid til å få parkert og sett av tid til å nyte nattevandringen frem til konsertstedet. Midt på natta kan det være mørkt, og du vil ha nytte av en liten lommelykt. På kartet har vi gitt info om hvor du finner P-plasser, og vi har estimert hvor lang tid det tar å gå ned til Mølen og konsertområdet fra respektiv P-plasser. Ta på deg godt fottøy da det kan være ulendt og du vil ikke vrikke foten…. Du burde også ta med en god genser da det kan være litt kjølig midt på natta, gjerne også en caps så ikke myggen plager deg på morgenkvisten.

Om det utenkelige skulle skje at det blåser hatter og høy og regner , regner vi med at du «står han av» og at du i ettertid kan skryte av at du på tross av århundrets uvær hadde en fantastisk konsert- og kulturopplevelse på Mølen. Det er tøft å kle seg etter forholdene…..

Kjære gjest,

Nå er det bare å se frem til neste årets Soloppgangskonsert på Mølen med ny artist.

Vi gleder oss, og vi skal gjøre vårt beste for at nettopp du skal få en flott konsertopplevelse. Vi har samlet all viktig informasjon i dette informasjonsbrevet. Her finner du svar på de mest vanlige spørsmålene, og her finner du hvilke krav du må innfri for å kunne komme inn på konsertarenaen. Det gjelder særlig krav om forebyggende brannvern og hensyn til fortidsminner

 

ARTISTEN:

Neste års artist har en fantastisk vokalprestasjoner som kommer til å gi enhver som besøker Soloppgangskonserten gåsehud. 

– GLED DEG – dette blir en fantastisk konsertopplevelse.

 

BILLETT/ER:

Uavhengig av når du kjøpte billetten, så vil den bli skannet ved inngangen. Om du kun har billetten digitalt på telefon, anbefaler vi deg å skrive den ut og ta med deg som papirbillett – dette fordi vi er i grenseland for internett og skanning på telefonene, i så fall vil papirbilletten være gull verdt for at du skal komme raskt og bekymringsløst inn på konsertområdet.

Vi ønsker dere en riktig fin opplevelse på konserten.

 

 

 

Ønsker du oppdateringer? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

* indicates required